SOSY FERMENTOWANE
Używajcie naszych sosów ze świadomością, że człowiek wcześniej opanował fermentację niż uprawę roli czy umiejętność pisania. To dzięki temu cudownemu procesowi doświadczamy najlepszych smaków i najzdrowszych produktów.
Zalecamy doświadczyć tej starej prawdy za sprawą naszych sosów powstałych według prawideł tej najstarszej kulinarnej sztuki świata, za którą uchodzi fermentacja. Przede wszystkim trzymamy się naczelnej zasady: im dłużej tym lepiej.
Nasze sosy mające w swym składzie od 65 proc. najostrzejszych papryk na Ziemi fermentują minimum 99 dni. W tym czasie nabierają mocy smaku i bezcennych zdrowotnych właściwości.
Przez te 99 dni przygotowujemy dla was wsparcie do walki z wieloma chorobami i dolegliwościami (o tym w innym miejscu), a także nowy walor smaków w waszej kuchni.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
-
Horda. Ostra Azja. Fermentowany sos azjatycki o mocy Carolina Reaper (82%)
49,99 zł Dodaj do koszyka -
MANIEK – fermentowany sos pomidorowy o mocy „Mixu Super Hots” (69%)
46,99 zł Dodaj do koszyka -
Jasyr. Grabież Fruktów. Fermentowany sos z bananów i limonek o mocy Carolina Reaper (65%)
49,99 zł Dodaj do koszyka -
MANIEK – fermentowany sos pomidorowy o mocy Carolina Reaper (69%)
49,99 zł Dodaj do koszyka -
Jasyr. Grabież Fruktów. Fermentowany sos z bananów i limonek o „Mixu Super Hots” (65%)
46,99 zł Dodaj do koszyka -
Promocja!
Sarmata. Karminowy Szlachcic. Fermentowany sos z buraków o mocy Carolina Reaper (62%)
42,49 zł Dodaj do koszyka